Erdő, erdő, erdő…

Az elektromos kapásjelző szett bármikor bevethető

Elektromos kapásjelző szett

Minden horgász dédelgetett álma, hogy óriási halakat fogjon, nagy kihívások árán. A könnyű halfogás nem izgalmas, a kapitális példányok jelentik a sikert.

Ehhez járul hozzá az elektromos kapásjelző szett, ami arra lett kifejlesztve, hogy semmilyen körülmények között ne halasszuk el álmaink példányát. A kapásjelző mindig idejében jelez, persze az más kérdés, hogy a horgász mikor ér oda és akasztja meg a zsákmányt. Az elektromos kapásjelző szett értelemszerűen egyszerre több botra is telepíthető, mivel több eszköz van benne. A szerkezet egyaránt alkalmas esőben, napsütésben, éjjel és nappal, mivel egyszerre hangos, világít és vízálló, mint minden horgászeszköz általában.

Az elektromos kapásjelző szett állítható fényereje és hangereje révén, akár éjszaka is hatékonyan bevethető. Mindkét jelzés ki- és bekapcsolható, így nem zavar másokat. A specialcarp.hu webáruház kínálatában számos ilyen eszköz található. Most jelentős kedvezmények mellett vásárolhatja meg a kedvenc horgászfelszerelését, amelyek egytől-egyig hozzájárulnak a sikerhez.