Erdő, erdő, erdő…

Az elektromos kerékpár teljesítményét meghatározó tényezők

Elektromos kerékpár

A folyamatosan fejlődő technika lehetővé teszi, hogy biciklizés közben egyszerre tudjunk sportolni és lazítani. Korunk egyik legnagyszerűbb vívmánya, az elektromos bicikli a rásegítés fokozatától függően, akár 25-30 km/h sebességet is képes produkálni, persze ennél jóval gyorsabban is mehetünk, azonban ebben az esetben már a mi közreműködésünkre is szükség van.

A leggyakrabban feltett kérdés az elektromos kerékpárokkal kapcsolatban, hogy az egyszeri feltöltést követően milyen távot lehet megtenni. A kérdés megválaszolásához azonban több fontos tényezőt is figyelembe kell venni, mint a felhasználó súlya, a meghódítani kívánt emelkedő magassága, mekkora a motor és az akkumulátor teljesítménye, illetve az időjárás viszontagságai is relevánsak. Az is nagyban befolyásolja a töltöttség időtartamát, hogy milyen gyakran és milyen erőséggel használja a rásegítést. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb elektromos kerékpár motor teljesítménye 240-250 W, ennél kisebb teljesítményűt nem éri meg megvásárolni. Mielőtt hosszabb utat tervezne megtenni a biciklijével, gondoskodjon a lehető leghatékonyabban az állapotáról, hiszen a kiváló minőségű eszközök hosszútávon nagyon sok fejfájástól szabadíthatnak meg minket. A defektmentes külső gumi szavatolja, hogy a váratlan helyzetek ne csapjanak át kellemetlen szituációkba, esetleg komolyabb balesetbe. A fent említett hobbi szerelmesei minden bizonnyal találkoztak már a bringások rémálmával, a defekttel.

Ez nemcsak roppant bosszantó probléma, de anyagi gondokkal is jár, esetleg komolyabb szerencsétlenséghez is vezethet. Tegyük meg a fontos lépéseket és előzzük meg a bajt! Az Agárdi Kerékpár webáruház színes és széles kínálatából bárki megtalálhatja a legcélszerűbb eszközt, amivel kikerülheti a defektet. Ezen termékek közül, a vitathatatlanul lenyűgöző defektmentes külső uralja az előkelő első helyet. A prémium gumiból készült első osztályú darab, többsége kézzel készült és szinte megsemmisíthetetlen. Üljön úgy a nyeregbe, hogy ne férjen kétség az utazás biztonságához!