Erdő, erdő, erdő…

Az infraszauna sokszor előnyösebb

Infraszauna kabin

Jóléti társadalomban élünk, de ennek is megvannak a maga hátulütői. Például egyre több ember küszködik súlyfelesleggel, amitől különféle gyakorlatok és praktikák igénybevételével szeretne megszabadulni.

Vannak, akik fogyókúrába kezdenek, mások valamilyen sportot űznek és olyanok is akadnak, akik csupán valamilyen infraszauna kabint vásárolnak, amibe egyszerre többen is beférnek, így még kellemesebben telik el az a félóra vagy óra, attól függ, hogy ki mennyit szán erre a célra.

Nyilván, mindenki maga dönti el, hogy a fogyásnak melyik változatát választja, azonban nem árt szem előtt tartani, hogy az infraszauna félórás használatával 600-800 kalória ég el, ami nagyjából 10-15 kilométer futásnak felel meg.

Nem beszélve arról, hogy időnként nincs lehetőség leszaladni ilyen hosszú távot, főleg ha zuhog az eső vagy utazik az ember. Azonban, az infraszauna használata nem függ az időjárási viszonyoktól, hiszen otthon a fürdőszobában vagy egy erre a célra kialakított helyiségben is elfér, így bármikor igénybe vehető.