Erdő, erdő, erdő…

Az inverteres split klíma nagyon gazdaságos

Gyorshűtés funkcióval

Hogyha fontos Önnek, hogy az otthonában megteremtse egyszerűen és kényelmesen a megfelelő légkört, akkor szüksége lesz egy hatékony légkondicionálóra is. Az inverteres split klíma számos modern funkcióval rendelkezik, amit a gyártók egy klasszikus kialakítású készülékbe építettek bele.

Az inverteres teljesítményszabályozásnak köszönhetően, rendkívül kevés energia szükséges a működtetéséhez, így sokkal hatékonyabban használhatóak, mint a korábbi modellek. Az inverteres split klíma elhelyezése nagyon fontos, mivel nem mindegy melyik falra kerül fel.

Ez érvényes a kültéri és a beltéri egységre egyaránt. A kültéri egység nem szabad elrontsa az épület arculatát, továbbá arra is gondolni kell, hogy miként lesz elvezetve a kondenzvíz.

A belső egységnek pedig szintén emelnie kell a belső dizájnt, viszont olyan helyre kell elhelyezni, ahol megfelelően ki tudja fejteni a hatását. Az inverteres split klíma bizonyos modelljeiben WiFi opció kerül, amit külön meg lehet rendelni, ha igény van rá, így nem kell feltétlenül magasabb árat fizetni ezért a funkcióért.