Erdő, erdő, erdő…

Bali nyaralás kiváló programokkal

Indonézia egyik legnépszerűbb szigete, ami mágikus hangulattal rendelkezik. A Bali nyaralás remek opció, amennyiben gyönyörű tájakon szeretne barangolni, ősi templomokat megtekinteni és kimagasló vendégszeretetben részesülni. Tökéletes strandélményt kínál, hiszen a területen helyezkedik el a fehér homokos Uluwatu, Seminyak és Kuta strand.

A szigeten számtalan templom kereshető fel, amelyek közül a legismertebb a Tanah Lot és az erdős Ubud melletti Tirta Empul. Az ottani szertartások, fesztiválok és hagyományos táncok lenyűgözők. Számtalan jógaközpont és meditációs helyszín várja azokat, akik testi-lelki megnyugvásra várnak. A Bali nyaralás alatt különböző vízi programokat próbálhat ki.

Canggu vagy Uluwatu ideális hely a hullámok meghódítására, míg a búvárkodás szerelmesei a Nusa Penida és Nusa Lembongan kristálytiszta vizeiben fedezhetik fel a meseszép korallzátonyokat, illetve a csodálatos tengeri élővilágot. A balinéz konyha ízletes és változatos, szóval a Bali nyaralás során gasztronómia élményekben is bőven lehet része.