Erdő, erdő, erdő…

Barna bőr Mate 10 Lite tok

Egyedi dizájn

Egyedi dizájn

Nagyon népszerűek manapság a Huawei gyártó mobiltelefonjai, amelyek mindent tudnak, azonban mint minden okoskészülék, ezek is elég sérülékenyek. Már amikor a készülék megvételre kerül, tanácsos venni rá egy olyan védőt, ami maximális védelmet nyújt, például a Mate 10 Lite tok pontosan megfelel erre a célra.

Néha az is problémát jelent, hogy ahol megvesszük a telefont, ott nincs ráillő tok, de ez Önnek ne okozzon fejfájást, mert a smartdiszkont.hu webshopban biztosan talál.

Mágneses fliptok, üveg hátlappal kivitelezett, flitteres, szilikon, metál színű tok, csillogó kerettel egyaránt szerepel a választékban. Megannyi szín közül lehet választani, mindkét nem képviselői találnak itt kedvükre való Mate 10 Lite tok modellt. Ami az árakat illeti, el kell mondanunk, hogy igazán pénztárcabarát jellegűek, ez tehát biztosan nem áll a vásárlás útjában.

Vehet innen valódi bőrből készült, barna színű Mate 10 Lite tokot is, viszont ennek az ára sem tartozik a magas kategóriába. Bármelyik mellett is döntsön, egy biztos, az maximális védelemmel látja el az okostelefonját.