Erdő, erdő, erdő…

Bukósisak méretek XXS-től XXL-ig

Bukósisak méretek

A motorozáshoz szükséges ruhák és kiegészítők mind biztonsági, mind pedig kényelmi szempontból megfelelőek kell legyenek. A bukósisak méretek természetesen nem véletlenül vannak, hiszen a fejünk mérete sem egyforma. De mit jelent az, hogy jó a mérete?

A legnagyobb védelmet a pontosan és szorosan illeszkedő sisak nyújtja, másrészt pedig kényelmesebb és csendesebb használat közben, nagy tempónál sokkal stabilabban áll az ember fején. A tornadohelmets.hu bukósisak és motoros kiegészítő webáruházban természetesen fel vannak tüntetve a bukósisak méretek, így a vásárlóknak annyi a dolguk, hogy megmérik, hány cm a fejük kerülete a homlokuknál.

A legtöbb márkánál betűkóddal jelzik a méretet, így lehet választani a XXS-XXL között. Láthatjuk, hogy a bukósisak méretek meglehetősen alaposan meg vannak állapítva, ezért az online vásárlás sem fog gondot jelenteni senkinek. Nézzen körül a kínálatban, válassza ki a megfelelő méretet és rendeljen bizalommal a webshopból, hogy biztonságosan száguldozhasson!