Erdő, erdő, erdő…

Csomagolás, adatrögzítés, adminisztráció: ezek a jellemző diákmunkák

Gyakori diákmunka az adatrögzítés

Gyakori diákmunka az adatrögzítés

Egyetemistaként, a tanulás mellett főleg a szórakozás áll a középpontba. Ehhez azonban meg kell teremteni az anyagi hátteret is. Ezért sok egyetemi hallgató dönt úgy, hogy munkát vállal évközben vagy a nyári szünidőben.

Igen sok olyan cég van, amelyik szívesen foglalkoztat tanulókat, legyenek azok középiskolások, főiskolások vagy egyetemisták. Megtalálni ezeket a cégeket azonban már nem olyan egyszerű. A Pannonwork iskolaszövetkezet azonban segíthet ebben, a munkát kereső diákoknak.

A diákmunkák főleg egyszerűbb feladatok elvégzését takarja, így nem szükséges hozzá különleges szakképzés. A számítógép kezelői alapismeretek azonban szükségesesek lehetnek, mert az adatrögzítés és az adminisztrációs feladatok ellátása gyakori a diákmunkák között.

Még a csomagolás, szórólapozás és az áruház polcrendezés is gyakran felmerülhet a diákok körében, mint munkalehetőség. Ha szeretnéd kipróbálni magad ezeken a területeken, vagy szeretnél pénzt szerezni a nyaralásra, akkor jelentkezz a Pannonwork iskolaszövetkezetnél!