Erdő, erdő, erdő…

Egy Adidas stoplis tökéletes választás

Tombol az Adidas akció

A tudás sokat számít, de önmagában nem elég. Amikor komolyra fordul a helyzet és növekszik a tét, akkor a legjobb felszerelésre van szükség a pályán.

Nehéz bakot lőni az Adidas stoplis valamelyik változatával, hiszen egytől-egyig a minőséget képviselik. Jól tükröződik az Adidas stoplis modelleken a gyártó elhivatottsága és kreativitása. Elég szemügyre venni egy F50 vagy a Predator modellt. Számos olyan megoldást fedezhetünk fel a cipőn, ami a teljesítmény növelést szolgálja.

Az Adidas stoplis kifejezetten a profi sportolóknak lett kifejlesztve, azonban ezeket már bárki beszerezheti, aki szereti a labdarúgást. Garantáltan érezni lehet a különbséget egy hagyományos és az Adidas stoplis modell között. Hamar feltűnhet, hogy esős időben sem fog megcsúszni a labda a cipő felső részén a rúgáskor.

Az Adidas ügyesen hasznosította a logójában szereplő három csíkot, mivel ezeket csúszásgátló felülettel látta el. Ezek a remek cipők csupán néhány kattintásnyira vannak mindazoktól, akik szeretik a minőséget.