Erdő, erdő, erdő…

Egy új trend a klíma fűtés opcióval

Modern split klímák

Modern split klímák

Minden termék esetében, szinte az összes kategóriában megfigyelhető egy fejlődési tendencia, miszerint a kezdeti darabok megjelenése után, sokszor egy meredek fejlesztési folyamat indul el.

Egy ilyen tendencia megfigyelhető a klíma fűtés fogalmával kapcsolatban is. Nagyon érdekes, hogy a kísérletek eredménye sokszor az, hogy a termék alapvető tulajdonságainak továbbfejlesztése helyett, egy egészen más tartalmat sikerül kifejleszteni.

Természetesen ezzel nincs semmi gond, érdekesség csupán az, hogy sokszor egészen új irányt vesznek a kutatások, vagy más eredményre jutnak a szakemberek, mint amit elterveztek eredetileg. Talán egyike ezeknek az eseteknek a klíma fűtés működésének feltalálása, hiszen az első lényegi tulajdonsága a hűtés volt a gépnek.

A fűtés pedig, mint tudjuk, egy ellentétes eredményt hoz, hiszen a levegő felmelegszik. Technikailag valószínűleg nagy különbség nincs, ezért juthattak erre az eredményre a kutatásokat végző csapatok. Akárhogy is, a klíma fűtés hiánypótló kezdeményezés a piacon.