Erdő, erdő, erdő…

Egyre elterjedtebbek a dohányzókabinok

Modern dohányzókabinok

Az Európai Unió bizony nagyon jól teszi, hogy egyre inkább korlátozza a dohányzás helyeit, ugyanis teljesen világos, hogy a füstnek a beszívása nagyon káros, főleg akkor, ha egy zárt térről, helyiségről van szó.

Sőt, sok helyen kint sem lehet akárhol cigizni. Egyes országokban csakis a dohányzókabinok jelentik azokat a nagy eszközöket, ahol ez a káros tevékenység úgy mehet végbe, hogy azok nem szívják a kellemetlen füstöt, akik nem akarják. Mivel ez egy teljesen szigetelt, igen speciális mesterséges tér, ezért nem is csoda, hogy jó tulajdonságokkal kell rendelkeznie, amelyekkel meg vannak elégedve a dohányzó személyek.

A jobb dohányzókabinok egyik fő tulajdonsága, hogy azok minden méretkívánalomnak megfelelő rugalmas rendszer, illetve három oldalról zárt, elől nyitott kialakítással bírnak. A teljes szigeteltséget pedig a biztonsági üvegezésű ablakok kell garantálják, amelyek a megrendelő kérésére még közepes sugárzás-áteresztéssel is rendelkezhetnek. Sőt, a dohányzókabinok jó, ha egy darabban szállíthatók.