Erdő, erdő, erdő…

Egyszerű és hatékony a légtisztító ionizátor

Ionizátor

Vannak olyan egyszerű eszközök, amelyek segítenek egészségünk megtartásában. Manapság számos készülék vesz körül bennünket, amelyeknek emberre való hatása nem tisztázott. Sajnos, nem egyről derül ki utólag, hogy előnyei mellett nem használ egészségünknek.

A gyártók igyekeznek a legjobb színben feltüntetni termékeiket, de a kellő alaposságú hatástanulmányok elmaradnak. Az elektromos készülékek használata megváltoztatja a levegő iontartalmát, amelyen a légtisztító ionizátor tud segíteni. No és természetesen az, hogy ne használjunk monitort és tv-t.

Ez a legtöbbeknek nehezen elfogadható. A légtisztító ionizátor működése nagyon egyszerű, a levegőbe negatív ionokat bocsájt, ami azt eredményezi, hogy tisztul a levegő, semlegesíti a kellemetlen szagokat, elpusztulnak a penészgombák és baktériumok.

Áramfogyasztása minimális, nem szükséges benne szűrőt cserélni, mivel tisztítható. Tehát a megvásárlást követően nincs járulékos költség. A légtisztító ionizátor által kibocsájtott negatív ionok megkötik a port, vírusokat, baktériumokat és penészgombát. Működése közben aktív oxigént bocsájt ki.