Erdő, erdő, erdő…

Életbiztosítás összehasonlító táblázattal azért jobban átláthatók a biztosítók ajánlatai

Életbiztosítás olcsón

Manapság az élet kiszámíthatatlan. Sajnos a legváratlanabb pillanatban is megtörténhet a baleset, amire sem az illető, sem annak családja nem számított. Amennyiben van megtakarított pénze, úgy azt érdemes valami hasznosba befektetni, már csak azért is, mert a bankok kevés kamatot nyújtanak az ügyfeleiknek. Ide kattintva egy helyen megtalálja az összes jelenlegi életbiztosítás ajánlatot, amelyeket rögtön össze is hasonlíthat egymással.

Ezáltal tudni fogja, hogy melyik lenne az az egy, amelyik ideális Önnek. Mindenkinek más-más szokásai vannak, ezzel együtt az ízlések és az igények is eltérőek. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy az a bizonyos ajánlat, amit a szomszédja kötött a biztosítóval, Önnek is megfelel. Ezen szerződéseknek a lényege, hogy mind az illető személyre szól, hiszen így a legeredményesebb. Érdemes élni az egyszeri díjas befektetéses életbiztosítás lehetőségével.

Ha jobban utánanéz, akkor rá fog jönni, hogy ugyanolyan adózási kedvezményekkel szolgál a biztosítottnak, mint a TBSZ számla. Továbbá, kedve szerint rövid- vagy hosszútávra igényelheti. A legkevesebb 2 év, míg a leghosszabb futamidő akár élethosszig is lehet. Köztudott, hogy minél hosszabb ez az időszak, annál nyereségesebb lesz az ügyfélnek. Az elhalálozás esetén pedig az egész megtakarított összeg a kedvezményezettre száll.

Ez azért is előnyös, mert a bankok esetében a megtakarítás a törvényes örököst illeti, persze mindezt befolyásolni lehet a végrendelettel. Mindemellett képes lesz befektetési alapokat vásárolni, amivel szintén nyereséges üzletet köt. Nem is gondolná, de a hozam magasabb lesz, mintha a megtakarított tőkét bankbetétbe helyezné. Ráadásul egyáltalán nem szükséges semmilyen szakmai tudás, sem tapasztalat, hiszen a megtakarított pénzét szakemberekre bízza. Ezek az illetők befektetési alapokat vásárolnak Önnek úgy, hogy egyáltalán nem kell ezzel fáradoznia. Ezeket az egyszeri díjas életbiztosításokat több biztosító is felajánlja, ezért mindenképpen érdemes kikérni a szakértő tanácsát, hogy melyik vállalathoz forduljon.