Erdő, erdő, erdő…

Elmehet Indonéziába a repülőjegy Bali segítségével

Repülőjegy Bali

Repülőjegy Bali

Ha azt mondanánk Önnek, hogy ma már könnyebben eljuthat Indonéziába, mint valaha, akkor tenne egy próbát, és elindulna Délkelet-Ázsiába? Ha igen, akkor Ön a mi emberünk, hiszen a cikkünkben pont annak próbálunk utánajárni, hogy jelenleg kapható-e jó feltételekkel repülőjegy Bali.

Az utazás dátumának tűzzük ki, mondjuk, augusztus elejét, arra azonban ügyeljünk, hogy bizony az indonéz szigeten nagyon más lehet az időjárás ebben az időszakban, mint Budapesten!

Az internetről szerzett információk szerint egy átlagos hétköznapon akár egy átszállással is kapható repülőjegy Bali, amely remek hírt jelent az Ön számára. Nézzük is meg együtt az opciókat, hogy rájöjjünk arra, melyik lenne a legelőnyösebb.

A pénz szempontjából mindenképpen a Qatar Airways ajánlatát tanácsos választani, hiszen a dohai átszállással egybekötött, 23 és fél órás út jelenleg 182 ezer forintba kerül. Ha Ön azonban már 20 és fél óra alatt meg szeretne érkezni a szigetre, akkor eláruljuk, hogy 400 ezer forintért a KLM-nél is vásárolható amszterdami átszállással repülőjegy Bali.