Erdő, erdő, erdő…

Évekig álló fém polc

Fém polc

Fém polc

Az irodák berendezéséhez olyan bútorzatra van szükség, amelyik igen tartós, de nem árt, ha tetszetős is. Viszont, ha a raktárt szeretné berendezni, akkor mindegy, hogy mennyire pofás a bútor, ha nem eléggé tartós.

A fém polc a lehető legjobb megoldás a megfelelő tartósság eléréséhez, hiszen a horganyzott fémből készült elemek nem hajlanak, nem rozsdásodnak könnyen. Nem muszáj ajtókat helyezni rájuk, hiszen az a fontos, hogy átlássa mindazt, amit a polcokon elhelyez.

Így a legegyszerűbb megoldások lesznek a legnagyszerűbbek. A fém polc összeszerelését akár Ön is elvégezheti a kapott utasítások alapján, de meg is kérhet rá valakit. A lépések betartása feltétlenül fontos, hiszen ez adja majd az alapját a tartósságnak és a strapabírásnak.

Akármennyire is ütés- és időtállónak tűnik a szerkezet, a fém polc is rendelkezik egy bizonyos súlyhatárral, vagyis nem terhelhető a végletekig. Ha az összeszerelés prímán ment és a polcokat se rakja tele mindenfélével, akkor hosszú évekig használhatja azokat.