Erdő, erdő, erdő…

Falcon gyerekcipő korlátozott számban

Falcon gyerekcipő

Vannak olyan szülők, akik kiváló minőségű cipőt szeretnének vásárolni a csemetéjüknek. Erre sort keríthetnek a 7. kerületi Síp utca 9. szám alatt, ahol többféle változatban kapható a Falcon gyerekcipő. Manufakturális keretek között, kézzel történik az elkészítése.

Igen jó minőséggel rendelkezik, tehát sok-sok hónapon keresztül használható. Tépőzár van rajta, hiszen így nem kell tartani a kifűződésétől. A bélése vastag, ezért kizárt a felfázás. A Falcon gyerekcipő már rengeteg alkalommal bizonyította be, hogy érdemes kiadni a pénzt a megvásárlására.

Nagy szakértelemmel készül, tapasztalt mesterek által. Remek a komfortérzete, mivel a gumitalpa egyáltalán nem csúszik, tehát a kicsik télen is tudnak benne szaladgálni. A Falcon gyerekcipő talpágyazata antibakteriális anyagból van. A kialakítása szép, ezért igazi örömet jelent a viselése.

A többi része bőr felhasználásával készült. A téli kollekció már megjelent, tehát érdemes időt szánni a megtekintésére. A kisfiús és a kislányos anyukák is választhatnak az üzletből.