Erdő, erdő, erdő…

A fekete fenyő ideális karácsonyra

Fekete fenyő

A karácsony minden magyar háztartásnak elképzelhetetlen karácsonyfa nélkül, ami az ünnep fénye, ékessége, csodája. A Megyeri Szabolcs kertészetében felnövő fekete fenyő garantáltan megszépíti a hűvös decemberi estéket.

A Zala megyei táblákon termesztett fáról a kislánya vagy kisfia biztosan el fogja hinni, hogy személyesen a Jézuska hozta, hiszen tökéletes külsejű, hibátlan termékről van szó, ami a mennyei harmóniát költözteti az otthonába a karácsonyi estéken. Ha a szeretet ünnepe közeledik, akkor keresse fel Megyeri Szabolcs kertészetét és lepje meg gyermekeit, családtagjait egy fekete fenyővel!

A fenyőtípus hatalmas előnye, hogy tűlevelei a legszárazabb szobákban sem peregnek le, mivel a fa nagyon jól bírja a benti klímát is. Egy angyal biztosan a Megyeri Szabolcs-féle fekete fenyő megvásárlása mellett döntene, mivel a szaloncukor, a habcsók és a csúcsdísz ezen a fán mutat a legcsodálatosabban. Meglátja majd, hogy micsoda öröm a meghitt Szenteste ennek a gyönyörű karácsonyfának a közelében!