Erdő, erdő, erdő…

Felejthetetlen fürdőzési élmény a Miskolctapolca barlangfürdőben

Miskolctapolca barlangfürdő

Miskolctapolca barlangfürdő

A hely, ahol az őstermészet és a modern technika találkozik. A Miskolctapolca barlangfürdő jogosan nevezhető Magyarország egyik legkülönlegesebb termálfürdőjének. A különlegessége az ősi barlang és a korszerű gyógyfürdő kombinációjában rejlik. A létesítmény Észak-Magyarországon található, és a XVI. század óta ismert.

Magában a barlangban 30 °C-os meleg vízben úszhatunk, míg a nagy zöldövezetben egy izgalmas vízi park várja az érdeklődőket. Ezen túlmenően, a csendes környezet felejthetetlen üdülést kínál. Hazánkban kevés olyan gyógyfürdő van, amely egy barlang kiterjesztése lenne.

A Miskolctapolca barlangfürdő ennek köszönhetően nemzetközileg is ismert turista célpont lett. Az ideérkezők megtapasztalhatják az emberi technológia és a természet összeolvadását. Az itt található víz összetétele kloriddal, kénnel, káliummal, magnéziummal és nátriummal dúsított.

Ez a kombináció az izmok és a csontok betegségeit képes enyhíteni. De egyes itt elérhető kezelések a gyomor problémákra is megoldást kínálhatnak. A hidro- és elektroterápia, a masszázs, a reumatológia, a kinetoterápia, az iszappakolás, a víz alatti sugármasszázs, a szauna és a szoláriumok csak fokozzák a Miskolctapolca barlangfürdőben kapható élményeket.

A hely lenyűgöző belső kialakításán kívül, a kültéri terület is ideális hely a kikapcsolódásra. A kicsiknek vannak gyermekmedencék, ahol garantált az önfeledt szórakozás. A kalandmedence természetesen a fiatalabb vendégeknek is lehetőséget kínál arra, hogy egy kellemes napot töltsenek el a Miskolctapolca barlangfürdőben.