Erdő, erdő, erdő…

Férfi ingekkel legyen tele a szekrény!

A férfi ingek között minden alkalomra találunk megfelelő darabot

Minden eseményhez megfelelő módon kell felöltözni, különben eléggé furcsán fognak nézni az emberek, ráadásul kakukktojásként érezhetjük majd magunkat. Ugyanakkor a ruházkodással egyben azt is kifejezzük, hogy mennyire adjuk meg a kellő tiszteletet egy eseménynek vagy személynek.

A férfi ingek olyan ruhadarabok, amelyek szinte minden eseményhez jól passzolnak, természetesen megfelelően kiválasztva a színt, a mintázatot, a szabást. Például a piros férfi ingek temetési szertartáson való viselését nem igazán díjazná sem a közeli, sem a távolabbi rokonság. Ugyanígy az évszakok időjárási viszonyait és hőmérsékleti ingadózásait is figyelembe kell venni, hiszen télen ráfáznánk a vékony anyagból varrt, rövid ujjú férfi ingek viselésére.

Bár az is igaz, hogy az utóbbi években az időjárás eléggé kiszámíthatatlanná vált, ezért minden lehetőségre fel kell készülni és akkor nem ér majd bennünket semmiféle kellemetlen meglepetés. Amúgy is az élet események sorozatából áll, így jó, ha felkészülünk mindenre.