Erdő, erdő, erdő…

Fides Breeder Line táp

Fides Breeder Line kutya eledel

Fides Breeder Line kutya eledel

Egy kutya gazdájának nem egyszerű lenni. Kell figyelni arra, hogy megfelelő körülmények között éljen, elég aktivitásban legyen része és azt egye, ami a számára a legmegfelelőbb.

A Fides Breeder Line termékek olyan kutyatápokból állnak, amelyek maximálisan kielégítik az ebek igényeit. Természetesen attól függően, hogy milyen fejlettségű és mekkora aktivitás szinten élő állatot szeretne a gazdi etetni, változnak az összetevők arányai.

Mindegyik száraztápban megtalálható a nyers fehérje, a nyers zsír, a nyers rost, kalcium, foszfor és a vitaminok megfelelő aránya ahhoz, hogy ideális tápláléka legyen az állatnak. Egész kölyökkutya korától adható számára a Fides kutyatáp, mivel Junior kivitelben is megvásárolható.

A kicsi vagy átlagos testalkatú, átlagos aktivitású kutyáknak a Fides Classic a legmegfelelőbb táplálék. A Fides Croc a nagyobb testű ebeknek való. A HP elnevezésű pedig a munkakutyáknak vagy azoknak, akiktől magas szintű teljesítményt várnak el a gazdáik. A Fides Sensitive azokat az állatokat célozzák meg, akik hajlamosak az ételallergiára.