Erdő, erdő, erdő…

Fóliatömlő több típusban

Fóliatömlő

Csomagolja a termékeket nagy időhatékonysággal és alacsony költségekkel! A fóliatömlő egyféle tekercs, amin az ehhez szükséges fólia helyezkedik el. A leginkább elterjedt változat az áttetsző, természetesen nemcsak ezt választhatja.

Az áru eladhatóságát, a minőségi tényezőkön túl, a kinézete is meghatározza. A fóliatömlő segítségével letisztultan csinosíthatja ki a nemsokára polcokon díszelgő gyártási végeredményt. Esetleg azon aggódik, hogy a méret miatt nehezen tudja szépen elhelyezni?

A fóliatömlő egyik változata olyan, hogy csupán az egyik oldalt hegesztett, ennek köszönhetően sokkal könnyebben méretezhető. Válassza ki ezt a típust és nem okoz többé fejtörést a folyamat! A honlapon könnyen feltalálja magát.

A felső menüsorból válassza ki a kívánt anyagot, eszközt, amire szüksége van az egyes részmunkához, majd olvasson utána részletesebben a részletek nyomógomb alatt! A raktárkészlet miatt ne aggódjon, mivel a munkatársak igyekeznek a teljes ellátottságra, hogy Önt ne érje meglepetés! A shop.zalapack.hu csapata szeretettel várja!