Erdő, erdő, erdő…

Fontos biztonsági elem a motoros kesztyű

Motoros kesztyű

A motorozás fantasztikus élmény, de meglehetősen veszélyes is lehet. Éppen ezért, a motorosok számos védő, biztonsági ruházatot kénytelenek viselni, hiszen bukás esetén csak az védheti még őket a komoly sérülésektől.

A motoros kesztyű egyike a védőöltözet elemeinek. A motoron menet közben uralkodó erős ellenszél komoly terhelésnek teszi ki a vezető testét. Ezért védeni kell. A technológiai fejlődés a motoros kesztyű esetében sem állt meg. A vezető kezét úgy kell védeni, hogy az szinte észrevehetetlen legyen. A könnyű és rugalmas, jól szellőző, mégis erős anyag védi a motoros kezét a becsapódó rovaroktól, erős széltől, valamint baleset esetén további sérülésektől. Motoros kesztyű terén felhasználástól függően is többféle megoldás kínálkozik.

A nyári változat nyilván a jól szellőző, a téli pedig a melegebb megoldásokat részesíti előnyben. A sporttúra motoros kesztyű kifejezetten a motorsport rajongóinak lett kifejlesztve, amely még erősebb szerkezetű, és biztonságosabb viseletet tesz lehetővé, figyelembe véve a hosszú ideig tartó használatot.