Erdő, erdő, erdő…

Fordulatszám szabályzós sarokcsiszoló hasznos funkcióval

Modern sarokcsiszoló

Modern sarokcsiszoló

Sarokcsiszoló vásárlása esetén érdemes figyelembe venni, hogy milyen extra funkciókkal van ellátva az eszköz. Például igen népszerűek az akkus változatok, de egyre többen keresik a szénkefe-mentes típusokat is.

A fordulatszám szabályzós sarokcsiszoló előnyei vitathatatlanok. Ennek köszönhetően, különböző anyagok vágására és megmunkálására nyílik lehetőség. Fémek vágásakor érdemes a nagy fordulatszámot választani, de ha csiszolásról van szó, akkor jobb alacsony fokozaton kezdeni, különben könnyen belemarhatunk a felületbe, amin javíthatatlan sérüléseket okozhatunk.

Ez különösebb a puhább anyagoknál szokott előfordulni, mint például a fa vagy a műanyag. Megtörténhet, hogy tönkremegy a fordulatszám szabályzós sarokcsiszoló elektronikája.

Ebben az esetben kénytelenek leszünk ugyanazon a fokozaton használni a gépet. Ez jelentős hátrányt jelent a különféle munkák során. Viszont a cvgshop.hu segít megoldani a problémát, hiszen bő választékot kínál a fordulatszám szabályozókból, amiket könnyen beépíthetünk a sarokcsiszolókba.