Erdő, erdő, erdő…

Frottír törölköző többféle méretben

Frottír törölköző

Frottír törölköző

A törölközők elengedhetetlen részei egy háztartásnak. Sok helyen használjuk, hiszen a tisztálkodás is a nap szerves része. A folytonos kéztisztítás által, el lehet kerülni a betegségeket is. Ezek mellé azonban szükséges a jó nedvszívó képességgel rendelkező frottír törölköző beszerzésére.

A legtöbb modell 500 gramm négyzetméteres tömeggel rendelkezik. Lehet kapni többféle méretben. A Bonita modell kétféle méretben vásárolható meg. 4200 Forintért a 70×140-es és 50×100-as méretben választható. A Juliet számos színben választható, szintén 70×140-es és 50×100-as méretekben.

Ezeknek a modelleknek az ára 5900 Forint. A jó frottír törölköző nemcsak hasznos, hanem esztétikusan mutat a fürdőszobába. Összhangba hozva a szőnyeggel, teljes dekorációt alkothat. Az Armona oldaláról számos más modell is rendelhető, természetesen változó árakkal. Amennyiben egy jó frottír törölköző beszerzésén gondolkodik, akkor érdemes az itteni kínálatot is végignézni. A megrendelt terméket pár nap alatt házhoz szállítják.