Erdő, erdő, erdő…

Full Moon Design Hostel a Szent István körúton

Full Moon Design Hostel

Full Moon Design Hostel

Érdemes alaposan körülnézned a hostelek kínálatában, mert akár igazi gyöngyszemeket is kifoghatsz, ha szemfüles vagy. A http://fullmoon.insta-hostel.com/ oldalon megtalálható Full Moon Hostel egészen biztosan elnyeri majd a tetszésedet, ha szereted a pezsgést, és egy olyan helyet keresel, ahol kedvezményes árakon szállhatsz meg.

A létesítmény a budapesti Szent István körúton található, amely azt jelenti, hogy innen nincsen messze sem a Nyugati pályaudvar, sem a Westend bevásárlóközpont. Ha turista vagy, akkor az is jó hírt jelenthet, hogy a http://fullmoon.insta-hostel.com/ honlappal rendelkező Full Moon Hosteltől csupán öt-tíz percet kell sétálnod, ha a Margit-szigetre vagy a Parlamentbe igyekeznél.

A közlekedés kiváló, mivel nincsen messze a villamos- és metrómegálló sem. A szállás is remek, hiszen kitűnő értékelést kapott a hostel a tisztaság, az elhelyezkedés, a biztonság és a személyzet szempontjából.

Jó tudni, hogy az udvarban van egy bár, amely éjjelenként is hangos, ezért elsősorban azok számára lehet jó választás a Full Moon Hostel, akik nem ijednek meg a bulizástól. Igény esetén persze csendes szobákat (és füldugókat) is igényelhetnek a http://fullmoon.insta-hostel.com/ oldalon regisztrált vendégek.