Erdő, erdő, erdő…

Gyerekóra a kicsik örömére

Egyedi karórák felnőtteknek, gyerekeknek

Egyedi karórák felnőtteknek, gyerekeknek

A gyerekek szívesen öltözködnek úgy, mint a szüleik és olyan kiegészítőket is viselnének, amilyeneket a “nagyok”. Éppen ezért, a gyerekóra igen keresett holmi, hiszen a lurkók már megfigyelték, hogy anya vagy apa kezén ott díszeleg egy eszköz, aminek a szerepe a pontos idő mutatása.

Természetesen a kicsiknek nem feltétlenül a pontos és megbízható óramű lesz a legfontosabb szempont a vásárlásnál, itt sokkal inkább a külső jegyek nyernek. Ha nekik kell kiválasztani a legjobb modellt, akkor szerintük a gyerekóra legyen színes, ha lehet jelenjen meg rajta a kedvenc mesehősük és könnyen lehessen le- és felvenni.

A szülő szempontjainak pedig a termék anyaga és ára kell megfeleljen, így jó, ha könnyű műanyagból készül és természetesen nem kerül sokba. A kicsivel nagyobbaknak való gyerekóra azonban már lehet valamennyivel igényesebb darab is.

Az orashop.hu webáruházban kislányos és kisfiús órák egyaránt kaphatóak a széles választékban, kiváló minőségben és árban. Lepje meg gyermekét egy ilyen szuper ajándékkal, aminek biztosan nagyon fog örülni!