Erdő, erdő, erdő…

Hajdúszoboszló apartman ajánlatok

Hajdúszoboszló apartman

Hajdúszoboszló apartman

Ha nagyon jó áron szeretnénk szállást foglalni, akkor látogassuk meg a hajduszoboszloszallasok.hu weboldalt. Itt akciós csomagajánlatokkal fogunk találkozni. A Gambrinuzs apartmanház közvetlen a gyógyfürdő nyári bejáratával szemben helyezkedik el. Könnyen meg lehet közelíteni bármely irányból. Az apartmanok kétszobások, és egyszerre 4-5 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A legfrekventáltabb helyen lévő Hajdúszoboszló apartman közel fekszik a város központjához.

Itt étterem, közért, cukrászda és kávézó várja a vendégeket. A fürdőző vendégek ellátására butikok, pékségek, ajándékbolt ajánlatait is megtaláljuk itt. A Gambrinusz Hajdúszoboszló apartman azok számára jelent kényelmes helyszínt, akik a gyógyfürdő közelében szeretnének pihenni. Ebben az esetben akár fürdőruhában is át lehet sétálni a fürdőhöz, hiszen egy három percre fekszik a bejárata. A gyógyfürdő téli bejáratánál olyan gyógykezelésekkel is találkozhatunk, amelyek elengedhetetlen a vendégek kényeztetésére. Itt főorvosi rendelőt és gyógyászati kezelőrészleget is találunk. A Gambrinusz apartmanház négy önálló lépcsőházból áll.

Az épület alatt elhelyezkedő mélygarázsba nyugodtan ott lehet hagyni az autónkat. Az apartmanoknak külön tulajdonosai vannak, akik vendéglátás céljából tartják fenn a lakásokat. A jó áron kínált apartman Hajdúszoboszló városában így lesz bárki számára megfizethető. A hajduszoboszloszallasok.hu két apartman hasznosításával foglalkozik, az egyik a D lépcsőházban helyezkedik el, a másik a C-ben. Mind a két apartman ablakai a gyógyfürdőre néznek.