Erdő, erdő, erdő…

Hajmosó szappan ricinus- és dióolajjal

A boltokban kapható samponok meglehetősen sok vegyszert tartalmaznak, ezzel mindannyian tisztában vagyunk, mint ahogy azzal is, hogy létezik alternatíva. Üdévé és erőssé, bársonyossá varázsolja a hajat a hajmosó szappan, de ebből is célszerű a legjobb minőséget választani.

A fenntarthato-otthonom.hu webshop kínálatában lévő Napsugár elnevezésű samponszappan jó döntés, mivel ricinus- és dióolajjal, citromos illattal készül. Szőlőmagolaj is van benne, aminek köszönhetően a hajszálak szépek, fényesek, lágy tapintásúak lesznek. Ez a hajmosó szappan revitalizálja a bőrsejteket, helyreállítja a felhám faggyútermelés egyensúlyát. Korpás, hámló, zsíros fejbőr esetén egyaránt nyugodtan alkalmazható.

Vegán natúrkozmetikumról van szó, amiben nincsenek mesterséges illatanyagok, sem színezékek vagy parabének. Heti kétszeri használata ajánlott ennek a szappannak. Hajmosás után érdemes ecetes öblítést végezni, a hajszálak selymes tapintása érdekében. Két hajmosás között ajánlott a hajmosó szappant szárazon tartani.