Erdő, erdő, erdő…

Harkány az egyik kevéssé ismert wellness városunk, de miért?

Harkány, a wellness központ

Harkány, a wellness központ

Az egészség nagyon fontos a mindennapjainkban. Sokan szeretnek nemcsak egyszerűen kikapcsolódni, hanem a pihenést szórakozással és kis mozgással tölteni. A Pécs városától mindössze csak huszonöt kilométerre található Harkány egy igazi fürdőváros.

Sajnos, a már említett nem kis látványosságokkal rendelkező nagyváros valamint a közeli Villány-hegység szépségei és borkultúrája kicsit beárnyékolja a település sajátosságait. Az italok kedvelői gyakran figyelembe sem veszik, hogy egy csodás wellness lehetőségekkel felruházott helyen haladnak keresztül.

Szerencsére azonban vannak sokan, akik kifejezetten azért keresik fel a kis városkát, hogy egy egész hétvége vagy akár egy hosszú hét alkalmával szinte teljesen felüdüljenek és aztán újult erővel vethessék bele magukat a mindennapok forgatagába. Innen aztán nagyon sok élmény és látványosság elérhető egyszerre, így nem muszáj az ízletes borok megkóstolásának lehetőségét sem kihagyni, mert két fürdőzés mellett, ez is nyugodtan belefér a programba.