Erdő, erdő, erdő…

Hasznos készülék az elektromos konvektor

Elektromos konvektor

A kellemes tavaszi idő már sok embert arra ösztönöz, hogy kikapcsolja a lakásban a fűtést. Az esték azonban még hűvösek lehetnek, ezért nem árt, ha kéznél van egy elektromos konvektor, amit bármikor be lehet kapcsolni egy-két órára.

Egy ilyen berendezés pillanatok alatt kellemes meleget teremt a szobában, így ideális megoldás lehet a hűvösebb tavaszi estéken. Energiafelhasználása sem túl jelentős a modern készüléknek, így nem kell hatalmas villanyszámlától tartani, ha 1-2 este bekapcsoljuk az elektromos konvektort.

Nemcsak otthon, hanem a munkahelyen is hasznos lehet egy ilyen készülék. Mivel a méretei nem túl nagyok, így könnyen mozgatható és bárhol elfér. Kisebb irodában vagy üzletben sem jelent akadályt az elhelyezése.

Az elektromos konvektort magunkkal vihetjük a hétvégi házba is, ahol sok esetben nincs állandó fűtés. A bekapcsolása után nagyon hamar felmelegíti a teret, így nem kell fagyoskodnunk, a hűvösebb nyári estéken sem. Keresse a szaküzletekben vagy az internetes áruházakban az elektromos konvektor modelljeit!