Erdő, erdő, erdő…

Ház szellőztető rendszer több légcsatornával

Ház szellőztető rendszer

Ahhoz, hogy a házban ne legyen rossz illat vagy szennyeződés a levegőben, mindenképpen olyan berendezésre van szükség, amelyik magas minőségű. A ház szellőztető rendszer pontos kalkuláció után kerül beszerelése. Természetesen a tervezésről sem szabad megfeledkezni, mivel nem mindegy, hogy miként tervezik meg a szakemberek a szellőzők helyét. A szellőztető rendszerek nemcsak abban segítenek, hogy a szennyeződéseket eltávolítsák, hiszen a hőmérsékletet is állandó szinten tartják.

A rekuperátor, másik nevén a hővisszanyerő rendszer úgy tisztítja meg a levegőt, hogy közben a lakás hőmérsékletét nem változtatja meg, vagyis, a levegő ugyanolyan meleg marad, mintha most fűtött volna fel, de mégis kellemes illata lesz. A ház szellőztető rendszer kialakítását sok tényező befolyásolhatja, de a szellozes.info weboldal szakemberei mindenre találnak megoldást. A speciális rendszerek utólag is beépíthetőek, ám ez nagyobb horderejű feladatot jelent, mint egy most épülő háznál.

A ház szellőztető rendszer hosszú élettartammal rendelkezik, ráadásul igen jó áron lehet hozzájutni az online áruházban. A hőcserélős szellőztető rendszer most tavaszi akcióval is megvásárolható a webshopból. Ha nem tudja, hogy melyik változat mellett döntsön, akkor mindenképpen kérje ki a webshop szakértőnek tanácsát! A tavaszi akció keretein belül a Zehnder termékeit is megismerheti. A Zehnder ComfoAir 350 Basic hővisszanyerős szellőztető rendszer tartalmazza a légcsatornákat és a különböző légtechnikai rendszereket is.

A rendszer akciós elemeit Ön is megtalálhatja az internetes áruházban. A szellozes.info webáruházban egy összefoglaló táblázatot is megtekinthet, amelyek két különböző típusú gépről készültek. Az összehasonlító táblázat segít a választásban. A hőcserélős szellőztető rendszer szűrőin keresztül áthalad a lakás levegője, amit megtisztít, viszont a hőmérsékletét nem változtatja meg. Ha allergiában vagy asztmában szenved, akkor mindenképpen okos választás egy hővisszanyerős szellőztető rendszer.