Erdő, erdő, erdő…

Hialuronsavas szérum a hidratált bőrért

A hialuronsav köztudottan hidratálja a bőrt, ezért nagyon sokféle kozmetikum egyik elengedhetetlen alapanyaga. Többféle formában vásárolható meg, a hialuronsavas szérum az egyik leghatékonyabb változata.

A kor előrehaladásával lágyulnak az arckontúrok, ami annak tulajdonítható, hogy a bőr elveszíti a kollagént és az elasztint, vagyis az arcbőr szerkezeti integritásának fő összetevőit. A hialuronsavas készítmények hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőrünk hosszabb ideig megőrizze feszességét.

Annak, aki most szeretne ilyen produktumot beszerezni, érdemes felkeresnie a nyodo.hu webes drogériát, aminek kínálatában szerepel a Yamuna hialuronsavas szérum, 200 ml kiszerelésben, meggymagolajjal gazdagítva.

Speciális összetételű készítmény, ami használható arcra, nyakra, szemkörnyékre egyaránt. A termék nagyszerűen kisimítja a bőrt, az alkalmazásával rövid időn belül halványíthatóak a ráncok. Reális összegért rendelhető meg a webshopból a hialuronsavas szérum, aminek az ára mindössze 3399 Ft. A rendelés menete szintén rendkívül egyszerű.