Erdő, erdő, erdő…

Hogyan fogyasztható a zöld kávé?

Zöld kávé

Rengetegen szeretnének kipróbálni egy-egy kávékülönlegességet. Ennek semmilyen akadálya nincs, hiszen a Bulkshop weboldaláról mostantól rendelhető zöld kávé, ami a még éretlen szemek felhasználásával készül.

Élénkítő hatása van, tehát elsősorban reggel érdemes inni belőle. Képes méregteleníteni a májat. Annak sincs akadálya, hogy valaki a feketekávéval összekeverve fogyassza. Csupán 10 gramm kell belőle 200 milliliternyi mennyiség elkészítéséhez.

A zöld kávé akkor is hatásos, ha valaki fogyni szeretne, hiszen serkenti az anyagcserét. Antioxidáns szintén található benne, tehát képes lassítani az öregedést. Mérsékli a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűségét.

500 grammos kiszerelésben vásárolható meg. A vásárlók visszajelzései szerint, tényleg nagyon hatásos, ezért legalább egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni. A zöld kávé nem drága, tehát minél előbb meg kell rendelni az internetről. A tapasztalatok alapján, 1-2 munkanap leforgása alatt megérkezik a kívánt címre a futárok segítségével.