Erdő, erdő, erdő…

Hogyan használjuk a carbon infraszaunát?

Carbon infraszauna

Carbon infraszauna

Ha végre megtörtént a várva várt vétel és Ön megkapta az új infraszaunáját, akkor bizonyára felmerült pár kérdés is a készülék használatával kapcsolatban. Talán azt a legfontosabb tisztázni, hogy milyen időközönként lehet használni a carbon infraszauna berendezést.

Ezzel kapcsolatban nincsenek pontos szabályok, hiszen vannak olyan emberek, akik mindennap üldögélnek a gőzben, de akadnak olyanok is, akik csak hetente egyszer ülnek be. Arról is eltérőek a vélemények, hogy meddig szabad a carbon infraszaunában lenni. Általában harminc percet szoktak a szakértők ajánlani, de természetesen ennél többet és kevesebbet is bent lehet lenni.

Arra azonban ügyelni kell, hogy a carbon infraszauna használata közben senki ne legyen rosszul, ezért ha valaki szédülni vagy émelyegni kezd, akkor azonnal menjen ki! Fontos azt is megjegyezni, hogy ittas állapotban a gépet csak fokozott elővigyázatossággal lehet használni,

valamint a gyermekeket is csak felügyelettel lehet a carbon infraszaunába beengedni. A hőmérséklet tekintetében, legtöbben a 45-60 fokot preferálják, de természetesen mindenki úgy használhatja a gépet, ahogyan szeretné.