Erdő, erdő, erdő…

Hol alkalmazható az átemelő szivattyú?

Egy minőségi átemelő szivattyú remekül ellátja a feladatot

Szeretne házat venni valahol távol a város zajától, egy csendes kis településen? Már ki is választott egy régi típusú kertes házat, csupán a kanalizálás hiánya és a víz bevezetése miatt támadtak kételyei? Akkor van egy jó hírünk!

Nyugodtan vásárolja meg a házat, mert az átemelő szivattyú segítségével a kanalizálás és a víz bevezetése is megoldható! Természetesen a két feladat ellátására két külön készülékre lesz majd szüksége, hiszen nem lenne jó az ivóvíz és a szennyvíz összekeverése. Ma már rengeteg típusú átemelő szivattyú létezik, amit kifejezetten korlátozott szennyvíz kibocsátású épületek és lakóházak részére gyártanak. A Grundfos, a Pedrollo és a Willo olyan márkák, amelyek már évtizedek óta jelen vannak a magyar piacon.

Évente pedig több tízmilliót értékesítenek belőlük. Nyilván, mielőtt belevágna a ház vízhálózatának kialakításába vagy a szennyvíz elvezetésbe, ajánlott kikérni a szakértők véleményét. Azonban, az átemelő szivattyú hatalmas kínálatából nagy valószínűséggel a szakemberek is a fent említett márkákat fogják előnyben részesíteni.