Erdő, erdő, erdő…

Husqvarna 340 a gyors daraboláshoz

Husqvarna 340

Hazánk földrajzilag a mérsékelt égövben helyezkedik el, bár a globális klímaváltozás miatt egyre inkább tolódik felénk a mediterrán éghajlat. Messze van az még, hogy mellőzni kelljen a fűtést, ezért mindig gondoskodnunk kell a kazánba kiváló minőségű és mennyiségű tüzelőről. Itt jön képbe a Husqvarna 340, ami egy kivételesen nagy teherbírású vágószerszám a maga nemében.

Ha saját központi rendszerünk van és minden évben vásároljuk a fát, akkor legyen kéznél a láncfűrész, hogy azonnal kellő méretre szabhassuk, az olykor több méter hosszú rönköket! Ezt követően még jön a hasogatás, hogy gyorsabban száradjon a tüzelő. Az biztos, hogy a Husqvarna 340 kellő mértékben bírja a megterhelést, így akár órákon át dolgozhatunk vele, minden különösebb probléma nélkül.

Sajnos, amit használunk, az kopik, ezért néhány kiegészítő alkatrész tönkremehet. Ha tudjuk, hogy pontosan melyek ezek, akkor előre is megvásárolhatóak a Husqvarna 340 ezen kiegészítői. Készüljünk fel időben és ne hagyjuk, hogy bármilyen leállás váratlanul érjen bennünket!