Erdő, erdő, erdő…

Irányított önismereti csoport Budapesten

Önismereti csoport Budapesten, hogy önmagunkra is legyen időnk

Az életünk gyakran olyan gyorsított tempóban zajlik, hogy nincs időnk saját magunkkal, érzéseinkkel, belső világunkkal foglalkozni. Ez egy rövid ideig működik így, de aztán meglesz a negatív következménye, hiszen észrevétlenül monotonná és gépiessé válnak mindennapjaink.

Ha ezt szeretnénk elkerülni, mindenképpen érdemes részt vennünk az önismereti csoport Budapest városában megtartott alkalmain. Azért lehet ennek mindenképpen sok pozitív hozadéka, mert saját magunktól nem szánunk erre időt, másrészt pedig gyakran nem is tudjuk, hogy mit kellene pontosan tennünk, hogyan zárhatnánk ki minden külső hatást és figyelhetnénk csak magunkra.

Ez az önismereti csoport Budapest lakosai számára – és nem csak – pont erre akarja megteremteni a lehetőséget. Kérdéseket lehet feltenni, közösen gondolkodni bizonyos problémákról, majd pedig egy irányított módon való elcsendesedés következik, amelynek során minden résztvevőnek lehetősége nyílik arra, hogy befelé tekintsen, és összhangba kerüljön önnön magával.