Erdő, erdő, erdő…

Irodatkeres.hu, ami a cégeknek segítség

Irodatkeres.hu

Irodatkeres.hu

A virtuális világban is találhatunk segítséget ahhoz, hogy a vállalkozásunkat ki tudjuk bővíteni. Ehhez természetesen, ne valamilyen eget rengető dologra gondoljunk, hanem egyszerűen csak irodabővítésre. Erre pedig több weboldal is szakosodott az idők folyamán, mint például az www.irodatkeres.hu weboldal. Itt rengeteg iroda közül tudunk válogatni. Például a MOM Park Offices. 40.000 m2 területen épült meg a MOM Park, amelynek elegáns épület együttesében korszerű irodák, üzletek, lakások találhatóak. A müncheni Arabella Parkhoz hasonlóan a munka, az otthon, a vásárlás és a kikapcsolódás harmonikus egységét foglalja magába.

Architektúrája erőteljes, azonban mégis jól áttekinthető, így a létesítmény a főváros horizontjának fontos elemévé vált. Mivel a MOM Park bármely közlekedési eszközzel jól megközelíthető, ezért az a bel- és külföldi vállalatok egyik legkedveltebb budapesti székhelyei és telephelyei közé tartozik. Az épület bérelhető területének nagyságát, a szabad irodaterületek nagyságát és hogy mennyibe kerül, azt csakis bejelentkezés után tudjuk megnézni. Ezen az irodaépületen kívül, az irodatkeres.hu oldala kínál más lehetőségeket is, mint a Material Center. A Material Center épületében közel 7000 m2 magas műszaki színvonallal rendelkező irodaterület várja bérlőit. A rugalmas parkolást az épület alatt elhelyezkedő mélygarázs teszi lehetővé. A bérlemény üzemeltetési díja a bérleti időtartam alatt nem kerül indexálásra, azaz nem változik. Ez pedig egy igencsak hasznos tulajdonsága lehet az előbb említett épületnek.

Az irodatkeres.hu nagyon jó képviselettel rendelkezik a Jones Lang LaSalle személyében. A szolgáltatásai közé több minden tartozik: tanácsadás a tervezés fázisban, marketing stratégia elkészítése és bevezetése, bérbeadási stratégia elkészítése, bérbeadási fázisban történő tanácsadás, valamint az építészekkel való együttműködés. Az irodatkeres.hu oldalt ezeknek a pozitív tulajdonságoknak ismeretében böngésszük.