Erdő, erdő, erdő…

Ismét virágkorát éli a tapéta

Dekoratív tapéta

Dekoratív tapéta

A falak burkolására számtalan megoldás létezik. Jelenleg ismét virágkorát éli a huszadik század másodok felében oly divatossá vált tapéta. Ez egyszerűségének köszönhetően ismét nagyon népszerű a vásárlók körébe. Aki betér egy szaküzletbe vagy felkeres egy internetes áruházat, igen nehéz helyzetbe kerül. Nem azért, mert nincs miből választani, hanem éppen ellenkezőleg, a bőség zavara fogja megnehezíteni a döntést.

A modern, élénk színű, absztrakt mintákat tartalmazó tapéta mellett, találhatunk nagy számban klasszikus darabokat is, de a retro vagy éppen a vintage stílus kedvelői sem távoznak üres kézzel. Számtalan színben és mintázatban található meg ez az anyag a szaküzletek polcain, így igen nehéz a választás annak, aki nem konkrét tervekkel érkezik.

Ha valaki nem szereti az élénk színeket és a klasszikus minták sem jönnek be annyira, akkor sem kell elkeseredni. A természetes anyagokból készült bambusz tapéta visszafogott, ám hangulatos stílust kölcsönöz az otthonának. A tapéta könnyen felhelyezhető a falra és hosszú évekig a helyén marad.