Erdő, erdő, erdő…

Jó értékelést kapott a Mentőexpedíció

Mentőexpedíció

Mentőexpedíció

A tavalyi évben is készült pár olyan film, amelyekre érdemes odafigyelni. Ha esetleg még nem látta volna a Mentőexpedíció című alkotást, akkor feltétlenül pótolja be a lemaradását, mert nagyon jó kritikákat kapott a Matt Damon főszereplésével készített film.

A történetben Mark Watney asztronauta viharba kerül a Marsra vezető expedíció során, így a legénység azt hiszi, hogy a férfi életét vesztette.

A Ridley Scott által készített Mentőexpedíció című filmben végül felfedezik a szakemberek, hogy az asztronauta mégsem halt meg, ezért igyekeznek segítséget nyújtani neki, ám ehhez rengeteg akadályt kell leküzdeniük. De vajon végül sikerül-e élve elhozni a Marsról Mark Watney-t?

Ha megrendeli a dvdbluray.hu oldalról a Mentőexpedíció című alkotást, akkor választ kaphat erre a kérdésre. A film biztosan tetszeni fog a sci-fik és a drámák kedvelőinek, tehát elsősorban nekik ajánljuk ezt az alkotást. A Mentőexpedíció egyébként kapható DVD-n és Blurayen is, ezért Ön döntheti el, hogy melyik formátum jelentené a jobb választást.