Erdő, erdő, erdő…

Jöhet még valami a katonai pulóver alá

A katonai pulóver melegen tart

A katonai pulóver melegen tart

A tavasz közeledése ellenére, még mindig akadnak néha kicsit hidegebb napok, amikor jól jöhet egy igazán meleg felső, ami megvéd minket a hideg szelek ellen. A régen készült, nagyi keze munkájától eltérő a katonai pulóver, de ennek ellenére nagyon is megteszi a feladatát.

Érdemes mindig megfelelően és rétegesen felöltözni, amikor elindulunk a jó meleg lakásból. Az ember, ha nem figyel oda, nagyon hamar magfázhat, de ez ellen könnyen lehet védekezni. Nemcsak az a fontos ebből a szempontból, hogy felkapjunk egy meleg felsőt, ami lehet akár katonai pulóver, hanem alaposnak is kell lenni. Érdemes lehet olyan folyamatát kialakítani az öltözködésnek, ami aztán idővel rendszeressé válik a számunkra.

Ezt a rendszert akár a szüleinktől is megtanulhatjuk, de saját magunk tapasztalataival is kialakíthatjuk. A katonai pulóver alá jól jöhet még egy vagy éppen két réteg vékonyabb alapozás. A ruhák közzé aztán beszoruló levegő segít a jobb védekezésben, így utólag elmondhatjuk, hogy a réteges védelem nagyobb hatással bír, mintha csak egy darab vastag felsőt használnánk.