Erdő, erdő, erdő…

Jól mutat a szép a szalvétatartó

Réz szalvétatartó

Az ebéd felszolgálása során, a háziasszonyok szeretik, ha minden tányér, evőeszköz, fűszer és szalvéta a helyén van. Az utóbbinál a rend megtartásában a szalvétatartó segít, ami természetesen nemcsak egy praktikus tárgy, hanem egy olyan eszköz, ami a maga módján emeli a konyha, asztal esztétikai imázsát.

Sokan azokat a darabokat szeretik, amelyek kézzel készítettek, tehát egyediségükkel remekelnek. A szalvétatartó megrendelhető a www.barthahandmade.hu oldalon is, ahol ezen kívül kapható még az esernyőtartó, az asztali óra, réz gyertyatartó, fali képtartó és még könyvtámasz is. Ezek egytől-egyig sajátos termékek, hiszen őket a weblap szorgos csapata készítette, akik immár 50 éves tapasztalattal rendelkeznek a kézzel készített produktumokban, követve a trendet és divatot úgy, hogy közben a hagyomány, a tradíció nem vész el.

Az honlapon 4 fajta szalvétatartó kapható, ezért mindenki rátalálhat arra, amelyikre valóban szüksége van. Mivel ezek roppant szépek, sokan akár több típust is megvesznek. A szalvétatartó abszolút nem drága.