Erdő, erdő, erdő…

Jutányos és megfizethető a gumiszalag ár

Gumiszalag ár

A fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásával a TheraBand már 1978 óta foglalkozik. Az azóta eltelt idő alatt, a professzionalizmust tökélyre fejlesztették a sporteszközök tekintetében.

Első osztályú minőség hallatán azt gondolhatnánk, hogy a termékek méregdrágák, azonban ez egyáltalán nincs így. A kedvező és jutányos gumiszalag ár lehetővé teszi, hogy bárki élhessen a termék nyújtotta előnyökkel. A márka által megálmodott erősítő szalagok mindegyike minőségi latexből készül, viszont azoknak, akik allergiásak a gumira, a latexmentes változat áll a rendelkezésükre. Már megszokhattuk, hogy a TheraBand szereti az egyszerű, letisztult formát és a praktikusságot, illetve közérthetőség szintjén mozgó felhasználhatóságot, így az edzettségi szintünknek megfelelő színkód ebben az esetben is jelen van a termékcsaládnál.

Több tudományos teszt is alátámasztotta, hogy az eszköznek számos pozitív hatása van, például erősíti és fejleszti a hátizmokat, kiválóan alkalmazható mozgásterápiás céllal. A gumiszalag ár pedig nem terheli meg a családi kasszát.