Erdő, erdő, erdő…

Kedvezményes a tehertaxi Budapest városában

tehertaxi Budapest

Tehertaxi Budapest

Minden fővárosban élő ember megtapasztalhatta már, hogy bizonyos szolgáltatásokért igencsak a pénztárca mélyére kell nyúlni. Azonban a tehertaxi Budapest mindegyik kerületében kedvezményes árajánlattal várja a kedves munkamegbízóit. A díjak ugyan kerületenként változhatnak, azonban mégis ez az egyik legolcsóbban dolgozó cég, amelyik a kisebb áruszállítások során a hasznára lehet.

A tehertaxi Budapest pesti oldalán kereken 10.000 Ft érték ellenében szállítja el az eszközöket. Budán ez a díj 2 ezerrel többe kerül. Illetve, ha az egyik oldalról a másikra kéri a fuvarozást, ugyancsak 12.000 Forintért veheti igénybe a szolgáltatásainkat.

A város bármelyik részére is kéri a megbízást, a jármű mellett, csupán egy sofőr áll rendelkezésére, aki a vezetésen kívül a platón segíthet eligazítani a tárgyakat. A tehertaxi Budapest egyik leggyakrabban igénybevett fuvaros szolgáltatásai közé tartozik. Amennyiben több információt szeretne megtudni erről a nagyszerű lehetőségről, habozás nélkül forduljon hozzánk!