Erdő, erdő, erdő…

Kellemes tapintású pamut futter anyag

pamut futter anyag

Pamut futter anyag

A hideg évszak saját igényeket támaszt a ruházati termékekkel szemben is. Azoknak melegnek, ugyanakkor könnyűnek, kényelmesen viselhetőnek, higiénikusnak és könnyen tisztíthatónak kell lenniük. Ezeket a tulajdonságokat a pamut futter anyag teljes egészében biztosítja, ami természetes alapú szálakkal rendelkezik. Különlegessége, hogy a fonákja puha és bolyhos, ami a belőle készült dolgokat nagyon kényelmessé teszi. Hozzá kell tenni, hogy ezt a szövettípust nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek is nagyon kedvelik.

Különösen szabadon érzik benne magukat és mindenki tudja, hogy ez mennyire fontos a kis csintalan lurkóknak. Vásárláskor érdemes alaposan tanulmányozni a szövet összetételének leírását és figyelni arra, hogy a szintetikus anyagok aránya ne haladja meg a 10%-ot. A poliészter jelenléte nemkívánatos, különösen a gyermekruházatban, mert nem tartja a meleget, rontja a higiéniai mutatókat és elősegíti a bolyhok képződését. Az ilyen pamut futter anyagot csak olyan termékeknél használják, amelyek nem érintkeznek közvetlenül a bőrrel.

Az olasz méteráru nagykereskedés odafigyel a termékek összetételére

A Szakatex több éve sikeresen együttműködik a szövetvilág legnagyobb gyártóival. Az olasz méteráru nagykereskedés számos professzionális textilipari vállalat termékeit teszi elérhetővé a magyar közönség számára. Az online áruházunk gazdag választéka képes kielégíteni még a legigényesebb vásárlók kívánságait is. A széles színpalettájú anyagok állandó elérhetősége a raktárkészletünkön, a megrendelések gyors feldolgozása, az ország területén belül bárhová történő szállítása, de a kedvező kis- és nagykereskedelmi ajánlatok is felkeltik a rendszeres, meg az új ügyfelek figyelmét.

Az olasz méteráru nagykereskedéssel való együttműködés nemcsak kölcsönösen előnyös, hanem kellemes is. A munkatársaink haladéktalanul fogadják a megrendeléseket, tanácsot adnak az anyagok vásárlásával kapcsolatos minden kérdésben, valamint megadják a megrendeléshez szükséges kiegészítő információkat. Ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor az olasz méteráru nagykereskedésben jó helyen jár!