Erdő, erdő, erdő…

Kerékpártartó autós használatra

Kerekpartarto

Kerékpártartó

Vannak, akik elsősorban aktív kikapcsolódásra vágynak, ha végre el tudnak utazni egy kicsit. Sokan bicikli segítségével járják be a vidéket, hiszen vele könnyen és gyorsan felfedezhetőek a nevezetességek.

A kerékpártartó könnyen felszerelhető az autóra, így nem okoz gondot a tetőn, a vonóhorgon, a hátsó ajtón vagy más helyen történő szállítása. A Bike Discount weboldalán többféle árkategória közül lehet választani. A kerékpártartó nagy átmérőjű vázcsövekhez is használható.

A rögzítés csavarosan szorítható pofák segítségével lehetséges. A méretek pontosan meg vannak adva a weboldalon. A zárás sok esetben kulcsok használatával jöhet szóba. A kerékpártartó acél és műanyag segítségével készült, tehát igazán strapabírónak mondható.

Jelentős kedvezménnyel vásárolható meg a webáruház felületéről. Várhatóan hamar megérkezik, tehát a rendelés akkor is szóba jöhet, ha valaki nemsokára elindul kirándulni. Érdemes körülnézni az internetes áruházban, hiszen innen számos egyéb kiegészítő megvásárlására nyílik lehetőség.