Erdő, erdő, erdő…

Kitűnő a nyaraláshoz a Fertő tó szállás

Fertő tó szállás

Fertő tó szállás

Sokan döntenek úgy, hogy eltöltenek egy pár napot a festői szépségű Fertő-tó partján. A kirándulók számtalan nevezetességet tekinthetnek meg Nyugat-Magyarországon, amire nagyszerű lehetőséget teremt a Fertő tó szállás Hegykőn. Számtalan érv szól a Tornácos Ház mellett, hiszen a hely kényelmesen berendezett szobákkal rendelkezik.

A vendégek több szárny közül is választhatnak a Fertő tó szállás esetében. A Tornácos Házhoz tartozik egy étterem és egy cukrászműhely is, ezért a vendégeknek a gasztronómia szempontjából is jó döntést hoznak, ha itt foglalnak szobát.

A wellness részleget bármikor ki lehet próbálni, mivel van itt szauna és gőzfürdő is. A földszinten van egy konferenciaterem, ahol könnyedén megtarthatóak a céges tárgyalások és tréningek is. A Fertő tó szállás már számtalan esetben bizonyította a kiválóságát, ezért ebben az évben Ön is ellátogathatna ide.

Ha kedve tartja, akkor innen könnyen felkeresheti a Csipkeházat, a kőfejtőt, a barlangszínházat, az Esterházy-kastélyt és a termálfürdőt. Biztosak vagyunk benne, hogy jól fogja érezni magát Hegykőn, ha ellátogat a Tornácos Házba!