Erdő, erdő, erdő…

Kövesse nyomon a csatornakiosztás segítségével a kanálisok tárházát!

csatornakiosztas

Csatornakiosztás

Az Invitel Zrt. rengeteg meglepetést tartogathat számunkra, ugyanis számtalan csatornával rendelkezik. A felhozatalról meggyőződhetünk az online felületen is, ugyanis a csatornakiosztás megtalálható a www.invitel.hu hivatalos weblapon.

A kanálisok oszlopokba vannak rendszerezve, egymás alá. Mindegyikről megtudatjuk, hogy milyen kategóriát képvisel, illetve rendelkezik felirattal vagy sem. A rádiócsatornáknál a hangsáv is fel van tűntetve.

Ezek a táblázatok tulajdonképpen abban segítenek nekünk, hogy felfedezhessük, melyik csomag mit takar. A mini csomagok tartalmai szintén fel vannak töltve a honlapra. Azok a csatornák, amelyek 2016. május 1-től nem rendelhetőek meg, külön dokumentumba vannak összeszedve.

Ha változtatni szeretnénk a szolgáltatónkon, esetleg egy alapcsomagot unalmasnak találunk és bővíteni szeretnénk, érdemes átnézni az Invitel csatornakiosztás opciót, ami alapján megbizonyosodhatunk a kínált adásokról. Ezeket a fájlokat egy kattintással letölthetjük az Invitel weboldaláról.