Erdő, erdő, erdő…

Lang Györgyi súlyos betegséggel küzdött

Döntsön Ön is az Aranyszív  Ambulance mellett

Döntsön Ön is az Aranyszív Ambulance mellett

Számos olyan problémás betegséggel küzdő ember van az országban, akik számára egyszerűen nélkülözhetetlen a megbízható betegszállítás. Szerencsére létezik olyan vállalkozás, amelyik minden szükséges eszközzel rendelkezik az ilyen esetekre. Lehet, hogy nem is gondolnánk, de a híres Pa-Dö-Dő egyik énekesnője Lang Györgyi olyan problémával küzdött, hogy szüksége volt a rendszeres szakképzett segítségre. „Én az Aranyszív Ambulance-t választom.”

Ez egy nagyon jó döntés volt részéről, ugyanis a profi szakemberekkel és minden szükséges eszközzel felszerelt cég képes arra, hogy a nap huszonnégy órájában a rendelkezésünkre álljon, amennyiben azt igényeljük. A művésznő egy sok éven keresztül lappangó betegséggel küzdött, aminek következtében még három egymásután következő baleset is érte, amelynek az lett a következménye, hogy tolószékbe kényszerült. Elmondása szerint, ha az akarata megvolna hozzá, akkor ismét lábra tudna állni, de addig is bízik a korszerű és szakszerű szolgáltatásban.

A vállalkozás a betegszállítás terén mindenben képes kielégíteni az énekes, de akárki más igényeit is! A sok éves tapasztalat, a korszerű gépi állomány és az emberi szakértelem jelenléte biztosíték arra, hogy megfelelő ellátásban lesz részünk. Ahogyan Györgyi, úgy mi is tökéletesen meg leszünk elégedve mindennel. Válasszuk az Aranyszív Ambulancét, főként abban az esetben, ha olyan problémával küzdünk, hogy bármikor szükségünk lehet a szakszerű ellátásra.

A több ezer magánszeméllyel, öregek otthonával és orvosi magánrendelőkkel szereződésben lévő cég olyan háttérrel rendelkezik, amely teljes bizalmat érdemel. Budapest területén az Aranyszív Ambulace által biztosított betegszállítás az egyik legkedvezőbb árakkal rendelkezik, már csak ezért is megérheti mellettük döntenünk. A tizenkét autóból álló flotta biztosítja, hogy nagyon rövid várakozási idővel járjon a szállítás és így hamar a kórházba kerülhetünk, ami az életüket jelentheti. Döntsünk mi is a minőség, biztonság valamint korszerű ellátás mellett, és nem fogunk csalódni.