Erdő, erdő, erdő…

Legyen saját viking medálja!

viking medál

Viking medál

Vannak olyan pillanatok az életében, amikor Ön is egyszerűen leblokkol és érzi, hogy nem tehet semmit? A legtöbb viking medál olyan módon lett megalkotva, hogy azonnal a tulajdonosa segítségére legyen. Az északi legendák szerint, a villámok és a mennydörgés istene, Thor sokszor hosszú csatákat vívott meg az óriásokkal, hiszen az emberiség védelmezője volt.

Ő mindig segített a földműveseknek és a legendás fegyverét napjainkban divatból vagy pedig tiszteletből hordják. Ez a rúnákból álló kalapács erőt és bátorságot ad a tulajdonosának. Igaz, hogy manapság nem kell tengeri csatákat megvívunk vagy szörnyekkel harcolnunk, azonban a hétköznapokban szembejövő problémák is lehetnek ugyanolyan veszélyesek.

Akár a családban, akár a munkahelyen fellépő problémák leküzdéséhez segíthet az, ha bátrak vagyunk. Sok embernek azáltal, hogy egy bátorságot kifejező medált hordoz, határozottabbá válik az egyénisége. Az ilyen viking medál úgy van kialakítva, hogy strapabíró legyen és mindennap viselni lehessen.